0 Läs mer >>
Idag har jag bara jobbat, tränat, ätit så tänkte att jag lägger upp lite Lisebergsbilder istället. Det blev en riktig spontanare när jag fick höra att Lovisa skulle komma med bil. Då kände jag att det var lika bra att passa på och alla tyckte att det var en bra idé!
 
Yes vi fick åka Helix! När vi kom till Liseberg fick vi höra att den var stängd och kanske skulle vara stängd hela dagen pga tekniskt fel, men de öppnade den redan runt tolv. Vi lyckades tajma perfekt och behövde bara köa i typ en kvart! Kunde inte ha blivit bättre!
 
 
Trots att Helix var jättecool så är nog Balder fortfarande min favorit!
 
 
Mycket god mat och fika som vanligt när jag får vara med och bestämma såklart :D

Liseberg

0 Läs mer >>
Idag har jag, Herman, Becca och Lovisa tagit en tur till Visingsö där bara Lovisa, som är den enda som inte bor i Jönköping, varit förut. Vi hyrde tandemcyklar, vilket ingen av oss testat förut. Det gick bra sålänge jag fick styra men när Herman skulle styra fick jag lite trust issues och vågade inte riktigt tro på att han skulle klara av det. Det gjorde han dock så fort jag slappnade av lite ;)
#selfie på båten påväg ut.
 
Tom och Jerry-kex fanns med i picknick-korgen som inte var en korg utan en ryggsäck...
 
Lyckades fånga oss allihop på en bild också!
 
Vi fikade på ett supermysigt gårdscafé som inte var stängt men det var en fin skylt.
 
En mycket bra dag som faktiskt kanske toppade gårdagen på Liseberg... Då börjar man bli gammal! När man var liten hade denna dag varit hur tråkig som helst men nu toppade den nästan Liseberg?! Det var iaf mer kakor och kex på den här resan än det hade varit på en resa med mamma och pappa när man var liten ;)

Visingsö

0 Läs mer >>
Ledig dag idag på Sveriges dag. Det firades med att baka en frusen vit choklad-cheesecake med jordgubbar till, samt te i min största favoritkopp (rymmer säkert 1 liter?). För att förtydligia så bakade jag inte téet... Kakan blev verkligen jättegod!
 
 
Dock tog jag bort fruktgelén eftersom den innehöll 5 gelatinblad vilket jag personligen tycker känns lite... onödigt slemmigt i brist på bättre ordval. Tog färska svenska jordgubbar istället!

Förutom det så bestämde vi (jag och Herman) idag att morgondagen kommer att spenderas på Liseberg med Becca och Lovisa! Jättekul! Hoppas bara att det inte är FÖR mycket folk...
 

Nationaldagstårta

0 Läs mer >>
Inte riktigt min grej det där! Jag tänkte istället köra dagens sound, vilket passar mig lite bättre. Idag blir det Thåström - "Pang Boom Krash". Lyssnade på den på väg hem från jobbet idag och blev bara glad! Solen skiner (okej kanske en överdrift men den tittar fram lite ibland iaf), jag har gått på långhelg och så bra musik på det.
 
 
Dessutom är det ju Danmarks nationaldag idag (och Sveriges imorgon) och när man då har en på jobbet som är dansk så kan man bli bjuden på bakelse om man har tur. Bra dag!
 
 
 
 

Dagens outfit...?

0 Läs mer >>
Nu är det ganska exakt en månad kvar tills mitt flyg landar i Australien så jag tyckte att detta kunde vara en bra tid för mig att starta min reseblogg så att jag hinner lära mig lite hur det här fungerar.
Igår tackade jag ja till ett rum i korridor (tror jag iaf?) på campus och jag tror att det var det sista som behövde fixas! Det har varit en lång lista på saker som måste göras samtidigt som tentorna under våren skulle klaras av, här är bara några av de saker som skulle fixas och nu är färdigt:
  • Ansökning till skolan
  • Få kurserna godkända
  • Fixa studentvisum
  • Boka flygbiljetter
  • Söka CSN
  • Skaffa försäkring
  • Hitta boende
  • o
  • s
  • v...
Nedräkningen har börjat...

Från Jönköpings tekniska högskola, Jönköping, Sverige...
 
... till Waurn Ponds campus, Deakin University, Geelong, Australien!
 
NU KÖR VI!
 
 
 

Första inlägget, en m...